Contact

Zwanger

Inschrijven

Adresgegevens

Verloskundigenpraktijk Coevorden
Spoorhavenstraat 28
7741 JE Coevorden
0524-51 31 69
06 47 077 500 (ook als er geen spoed is)

Spreekuur:
Maandag, woensdag en vrijdag (middag en avond).

Contact met verloskundige:
06 47 077 500

Mocht er sprake zijn van een noodsituatie en jullie krijgen ons door technische problemen niet te pakken, neem dan contact op met onze collega's uit Nieuw-Amsterdam.

Telefonisch spreekuur (voor het maken van afspraken):
Elke werkdag van 12:00 tot 17:00 uur. Indien er op de praktijk niet wordt opgenomen; kan er voor het maken van een afspraak ook naar het 06 nummer worden gebeld. Je kunt ook je gegevens invullen in het inschrijfformulier hiernaast. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Hoor je binnen een week niets van ons, dan is er wellicht iets fout gegaan met versturen. Bel ons dan op het 06 nummer.

Wil je iets vragen of overleggen bel ons dan gewoon op (daarvoor is het inschrijfformulier niet geschikt).

Als je zwanger bent en in Coevorden, Dalen, Dalerpeel, Dalerveen, Wachtum, De Krim, Steenwijksmoer of Holthone woont, kun je je bij ons aanmelden. Je hoeft daarvoor niet eerst contact met de huisarts op te nemen. Ook als je in Laar of Emlichheim woont en een Nederlandse verzekering hebt kun je je bij ons aanmelden.

Ons inschrijfformulier is alleen beschikbaar voor het inschrijven van een zwangere. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.