Contact

Zwanger

Adresgegevens

Verloskundigenpraktijk Coevorden
Spoorhavenstraat 28
7741 JE Coevorden
0524-51 31 69 (na 4x overgaan staat telefoon doorgeschakeld naar 06 nummer, hang dus niet op als er niet direct wordt opgenomen)
06 47 077 500 (ook als er geen spoed is)

Spreekuur:
Maandag, woensdag en vrijdag (middag en avond).

Contact met verloskundige:
06 47 077 500

Mocht er sprake zijn van een noodsituatie en jullie krijgen ons door technische problemen niet te pakken, neem dan contact op met onze collega's uit Nieuw-Amsterdam.

Telefonisch spreekuur (voor het maken van afspraken):
Elke werkdag van 12:00 tot 17:00 uur. Indien er op de praktijk niet wordt opgenomen; kan er voor het maken van een afspraak ook naar het 06 nummer worden gebeld. Je kunt ook je gegevens invullen in het inschrijfformulier hiernaast. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Hoor je binnen een week niets van ons, dan is er wellicht iets fout gegaan met versturen. Bel ons dan op het 06 nummer.

Wil je iets vragen of overleggen bel ons dan gewoon op (daarvoor is het inschrijfformulier niet geschikt).

Als je zwanger bent en in Coevorden, Dalen, Dalerpeel, Dalerveen, Wachtum, De Krim, Steenwijksmoer of Holthone woont, kun je je bij ons aanmelden. Je hoeft daarvoor niet eerst contact met de huisarts op te nemen. Ook als je in Laar of Emlichheim woont en een Nederlandse verzekering hebt kun je je bij ons aanmelden.

Ons inschrijfformulier is alleen beschikbaar voor het inschrijven van een zwangere. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Verklaring mbt persoonsgegevens

Verloskundigenpraktijk Coevorden gebruikt cliëntgegevens alleen voor het doel waarvoor de gegevens zijn opgeslagen. Verloskundigenpraktijk Coevorden deelt cliëntengegevens niet met derden, tenzij dit voor het opslagdoel nodig is. Gegevens worden alleen met andere zorgverleners in de keten gedeeld indien daar toestemming voor is gegeven aan het begin van de zwangerschap. Indien deze toestemming niet is gegeven worden de gegevens alleen gedeeld indien cliënten op dat moment toestemming geven. Verloskundigenpraktijk Coevorden bewaart cliëntengegevens niet langer dan nodig is op basis van het opslagdoel van de gegevens. Medische gegevens worden volgens de wet 15 jaar bewaard en daarna vernietigd (dossiers van cliënten ingeschreven vanaf 1-1-2020 worden 20 jaar bewaard). Verloskundigenpraktijk Coevorden houdt met alle mogelijke middelen en maatregelen cliëntengegevens veilig voor inzage van onbevoegden. Verloskundigenpraktijk Coevorden vraagt toestemming aan de cliënten voor het opslaan van persoonsgegevens, als er geen behandelcontract gesloten is. Verlsokundigenpraktijk Coevorden informeert cliënten indien gewenst over de rechten van de cliënten ten aanzien van zijn persoonsgegevens. Verloskundigenpraktijk Coevorden informeert haar cliënten over het doel van de verwerking van persoonsgegevens. Verloskundigenpraktijk Coevorden informeert cliënten indien Verloskundigenpraktijk Coevorden bijzondere handelingen met de persoonsgegevens gaat verrichten.

Overige gegevens praktijk:

KVK nummer: 01158475

BIG nummers verloskundigen; Mharoeska: 39050184703, Reina: 19913659703, Indira: 09912179403